Пътна помощ

Телефон:  0876208140

Цена за репатриране на автомобил: 49 лв.

Вид превозно средство Пътна помощ – гр. София В България пълен/празен
Леки коли 49 лева 0.99-1.20 лева / километър
Ванове / джипове 69 лева 1.20- 1.50лева / километър
Микробуси до 2,5 т. 79 лева 1.30-1.80 лева / километър
Селскостопанска и строителна техника до 2,5 т. 120 лева 2.00-3.00 лева / километър
Мотокари до 2,5 т. 99 лева 2.00-3.00 лева / километър

Горепосочените цени са за превоз и не включват допълнителни услуги:

Качване с лебедка: 10 лв.
Липса на кука за теглене: 10 лв.
Повреда по гумите и окачването: 20лв.
Цените са без ДДС. При нощна тарифа от 21:00 до 07:00 часа се начислява + 50% над стойността на услугата!  
При извън градски курсове минималната сума за репатриране е 80 лева!

Допълнителни услуги и цени които предлагаме:

Подаване на ток: 30 лв. + 1 лв. на километър.
Смяна на гума: 30 лв. + 1 лв. на километър.
Доставка на гориво: 30 лв.+ 1 лв. на километър + цената на горивото.
Drink and Drive: 70 лева.

Кои сме ние? Пътна Помощ GO (patnapomosht.net) е компания за рапатриране и превоз на закъсали лекотоварни и тежкотоварни превозни срества предлагаме всякаква помощ на закъсали и повредени автомобили. В бранша сме от години и винаги сме се старали да спазваме всички наредби, правила и най-важното – винаги клиентът да е доволен.
Нашата най-важна цел – работата да е перфектно свършена и клиента да е доволен.

С какво можем да ви помогнем?

Това вероятно е въпрос, който само закъсалите хора могат да отговорят. Ние можем да сме ви от полза в толкова много ситуации. Като започнем от повреден автомобил на магистралата и стигнем до преместването на стар и в неизправно състояние автомобил.
Всеки си мисли, че цените на една фирма за пътна помощ са космически. Това изобщо не е така! Ние от Пътна Помощ GO дори ще ви спестим някой лев.

Най-простият начин да ви кажем как това ще стане е:
Представете си, че искате да закупите някоя стара кола, която ви е на сърце, искате да я реставрирате и карате. Този автомобил е стоял навън или в гараж, не е помръдвал с години, двигателят е ръждясал и какво ли още не. Вие сте дошли да я издърпате на 20, 50, може би и 100 км. За такова разстояние, автомобилът може сериозно да се увреди, а части за него вече може и да няма. Няма ли да ви е по-лесно, ако просто извикате някой от нашите надеждни паяци? Разполагаме с най-добрата техника на пазара и ще можем да ви помогнем с всяка една автомобилна или тежкотоварна задача.

В същата ситуация може да попаднете, ако сте закъсали на дълъг път и изивкате приятел да ви дърпа. Ами ако нещо се повреди сериозно по пътя към сервиза или назад? С наша помощ, можете просто да оставите колата на платформата и да забравите за бъдещи проблеми.

Какви услуги можем да ви предложим освен помощ на пътя?

ПЪТНА ПОМОЩ GO предлага широка гама от услуги, освен за репатрак.
Имате проблем с подаването на ток, трябва ви гориво, трябва ви помощ за смяна на спукана гума, заключили сте автомобилът по погрешка? Ние можем да ви помогнем с всички тези проблеми.
Нашите автомобили снабдени с падащи платформи могат да помогнат във всяка ситуация, без допълнително да увреждат автомобила.
Можете да разчитате на нас 24 часа в денонощието. Можем да достигнем до вас в рамките на 30-40 минути за град София и в зависимост от трафика. За други населени места се договаряме по телефона.

Къде можем да ви помогнем?

Можем да помогнем на закъсали автомобили, да предложим пътна помощ на всеки в рамките на България, Европа и много други страни.
За България, превоза е бърз, лесен и винаги коректен. Няма да има никакви повреди по вашият автомобил, камион или друго превозно средство.
Можем да направим спедиция до всяка държава членка на Европейският съюз, а за други държави се изисква допълнителна уговорка.
Можете да разчитате на нас за пренасяне на всякакви видове автомобили, камиони и други превозни средства от всички краища на света.

Винаги се стараем да сме най-добрите! Точно за това ви предлагаме най-добрите цени в страната. Нашите услуги са най-добрите по отношение „качество-цена“.

Защо да изберете нас?

Не защото сме най-добрите, а защото винаги вършим работата си до край и искаме нашият клиент да е доволен.
Можем да ви помогнем при всякакви метеорологични условия, навсякъде в страната. Винаги може да разчитате на нашата помощ и да се обадите на 0876208140 за денонощна пътна помощ.
Превозваме автомобили и тежкотоварни превозни средства из цялата страна и Европа. Само вие сте човекът, който трябва да каже кое и къде да отиде. Нашите превозни автомобили са подготвени за всякакви пътни условия, багаж и натоварване. Само от вас зависи дали искате да изберете най-добрата фирма за пътна помощ и рапатриране.

Наши приятели са Пътна помощ в София от towingbg

Квартали на гр. София който обслужва пътна помощ Go:

младост, 1, 2, 3, 4, дружба, банишора, овча купел, бъкстон, красна поляна, лозенец, павлово, бояна, драгалевци, симеоново, княжево, борово, бели брези, хладилника, гео милев, център, стрелбище, иван вазов, хиподрума, лагера, сердика, зона б5, б18, б19, люлин, западен парк, изгрев, слатина, редута, яворов, оборище, илиянци, обеля, модерно предградие, суходол, бункера, горубляне, дървеница, гара искар, полигона, христо ботев, васил левски, хаджи димитър, стефан караджа, малашевци, орландовци, надежда, връбница

Предлагаме репатриране в цяла България и европа ето някой от по големите градове:

София, Варна Бургас, Калиакра, Ахтопол, Несебър, Китен, Слънчев бряг, Созопол, Синеморец, Приморско Шабла, Добрич, Свиленград, Велико търново, Пловдив, Плевен, Троян, Тетевен, Видин, Враца, Ботевград, Сандански, Кулата, Благоевград, Шумен, Хасково, Добрич, Пазарджик и всички други населени места.

Ако имате нужда от правна помощ при: обезщетение при трудова злополука и смърт и пострадали при катастрофа  птп