Добре Дошли !

Транспортни и спедиторски услуги като международен автомобилен и контейнерен транспорт. Надежден въздушен и железопътен превоз. Митническа обработка на товарите и митническо складиране. изготвяне на транспортни и митнически документи, консултации и карго застраховки.

За нас

Предлагаме гъвкави логистични решения за Вашия бизнес до почти всяка точка на света. Имаме надеждни партньори по целия свят и можем да предложим различни решения според Вашите нужди. Служителите на Смарт Експрес са отговорни и можете да ни имате доверие, че Вашата стока ще пристигне за договореното време и на договорената цена.

Въздушен транспорт

Редовни седмични групажни линии. Извършваме всички транспортни услуги като събиране и групиране на стоките, ре-експортни и транзитни операции във вътрешна и международна релация, както и доставки от врата до врата.

Въздушен транспорт

Морски транспорт

Превоз на товари по море, опериране на кораби. Морски транспорт - сухи и течни товари, спедиция, менажиране на кораби и танкери. Предлага транспортни решения със всички типове контейнери.

Морски транспорт

Транспорт на домашни любимци

Извършваме транспортни услуги на всякакъв вид домашни любимци. Живите животни могат да се превозват само до страни, в които е разрешено и при условия определени за съответната страна.

Транспорт на домашни любимци

Новини

Обработка на свръхбагаж

Обработка на свръхбагаж

Най-новата услуга, с която се занимаваме е обработката на свръхбагаж. Имаме правилното решение как бихте искали да изпратите свръхбагаж.Моля свържете се със сътрудник в офиса на фирмата за повече подробности, относно организацията и изпълнението на обработката на свръхбагажа, който искате да изпрати ...

SMART EXPRESS с нов уеб сайт

SMART EXPRESS с нов уеб сайт

Предлагаме гъвкави логистични решения за Вашия бизнес до почти всяка точка на света. Запознайте се с транспортните услуги, които предлагаме и с радост ще станем партньори в бизнеса.