Пътна помощ BIG

Пътна помощ на ниска цена в София и цялата страна гарантирано!

пътна-помощ

Имате късмет имаме свободен екип близо до вас


Цена за репатриране лек автомобил : 59 лв.

Вижте цените! ⇓

Пътна помощ big се стреми да поддържа високо качество и конкурентно ниски цени! Коректното отношение бързината и сигурността са на първо място за нас!  Професионалния опит и дългогодишния успех са гаранция за добре свършената ни работа. Имаме много положителни коментари и препоръки от наши клиенти както частни така и бизнес партньори пред които сме се доказали в процеса на работа. Ние имаме индивидуален подход към всеки клиент. Предлагаме репатриране на леки коли, джипове, бусове, мотокари, строителна и селскостопанска техника до 2,5 тона. Вижте нашите цени:

Вид МПСЦена град СофияЦена на километър в Страната
ПЪЛЕН / ПРАЗЕН
ЛЕКИ КОЛИ59-79 ЛЕВА0,99-1,50 ЛВ./КМ.
ДЖИП / ВАН 79-89 ЛЕВА1,20-1,50 ЛВ./КМ.
БУС89 -140 ЛЕВА1,50-2,00 ЛВ./КМ.
МОТОР / СКУТЕР60 ЛЕВА0,99-1,50 ЛВ./КМ.
СТРОИТЕЛНА И СЕЛСКОСТ.ТЕХ. ДО 2Т.79-300 ЛЕВА1,20-3,90 ЛВ./КМ.

Горепосочените цени са само за транспорт на мпс и не включват допълнително заплащащи се услуги:

  1. Ако е нужно използване на лебедка цената е + 10лв еднократно!
  2. Извън градски курсове минималната цена за репатриране е 120.
  3. Нощни курсове от 21:00 до 07:00 часа се начислява 50 % от горепосочените цени.
  4. При престой повече от 30 мин. Не по наша вина се начисляват 20 за всеки започнати 30 минути.
  5. Минимална такса за повикване: 49 лева!
  6. Горепосочените цени са до 10 км разстояние от точка А до точка Б за повече от тези километри се начислява допълнителна такса.

 Предлагаме следните услуги за репатриране извън София:

репатриране извън София
Репатриране автомобили от София до всяко населено място в България при ниски цени.

За колко време екипът се отзовава до повредения автомобил ако той е закъсал на магистралата близо до град Пловдив?

Екипът се отзовава до град Пловдив за около един час  град Пловдив до град София за транспорт. Ако е лека кола. За джип времето е около 2 часа . При бус времето е около 2 часа и половина от Пловдив до Столицата. Цената е около 400 лева в зависимост от превозното средство и местоположението за товарене и разтоварване в градът.

Каква е цената и времето за репатриране до Варна?

Времето за репатриране на лека кола от столицата до Варна и от Варна до София е около 6 часа. За джип е 7 ч , а за бус е 7 часа и половина. Времето за репатриране на лек автомобил е по късо защото е по лек. При нужда можем да ви вземем от Варна. Необходимото времето за достигане до вас ще е 6 ч. и още толкова обратно, за да ви транспортираме. Цената е около 900 лева в зависимост каква е техниката и с  каква повреда е.

Цена за пътна помощ от и до София ?

Цената при репатриране на кола до Бургас е 750 лева. Тази цена включва товарене на автомобила с лебедка и обезопасяване с колани, както и разтоварване на дадения от вас адрес. Времето за транспортиране е около 4 часа. Цена джипове е 790 , а за бус е 860 лв.

репатриране на промоция
Всички предлагани услуги са гарантирани с високо качество на достъпна цена!

Репатриране  до град Хасково цената е 500 лева както и от Хасково времето за транспорт е около 3 часа.

До Стара Загора цената е 490 лв. При лека кола , джип цената е 580 . Бус е 680 а, времето за репатриране е около 3 часа.

Пътна помощ От Столицата до Плевен цената за лека кола е 450, джип цената е 490 . Бус 660.

Репатриране до Габрово цената е 450 за лека кола за джип 500. А за бус 660. Времето за репатриране е около 3 часа в зависимост от пътната обстановка.

Предлагаме транспорт от София до следните градове. Свищов, Пазарджик, Велико Търново, Русе, Павликени, Левски. Още Български градове: Лом, Кърджали, Ловеч, Несебър, Слънчев бряг. Китен, Приморско, Добрич, Сливен. Шумен, Враца, Монтана. Асеновград, Видин, Казанлък, Димитровград, Нова Загора. Карлово и всички населени места и села в България екипът ни ще се отзове максимално бързо след вашето обаждане. Ще ви репатрираме на ниска цена. Независимо дали колата ви е в движение или не.

Горепосочените цени са актуални ако колата няма повреда по ходовата част и е на ход. Цената е без влизане в населеното място, а е изчислена от табелка до табелка.

Телефон : 0876208140 денонощно ниска цена от 59 лв. За град София.

Пътна помощ предлага експресно отзоваване до 15-та минута от вашето обаждане в съботно-неделни дни в района на център и около 30 минути за делнични дни в не натоварените часове. Ние знаем колко е скъпо вашето време и гледаме да сме максимално бързи. Стремим се да сме максимално отзивчиви спрямо всеки един наш клиент. Наши приоритети са да помагаме на хората в нужда и да сме в полза на обществото. Предлагаме, освен репатриране на повредени и ударени мпс следните услуги: вадене от канавки с мощна лебедка 8 тона, която има възможност да издърпа до 6 тона превозно средство, предлагаме и подаване на ток с наши 5 метрови усилени кабели за по-бързо зареждане на изтощения ви акумулатор.

 Предлагате ли помощ на място?

Да! Предлагаме ремонтни дейности на място ако условията позволяват. Разполагаме с всякакви професионални инструменти за целта. Следните ремонтни дейности позволяват да се изпълнят на място при клиента: Смяна масло, смяна филтри, смяна на всякакви водни и маслени маркучи и съединения. Смяна на ремъци, гарнитури и семеринги. Предлагаме подмяна и на акумулатор, всякакви крушки, релета и компютърна диагностика!

Ние не сме сервиз но можем да ви съдействаме ако имаме тази възможност.

Как става ремонта на място?

Ще дойдем при вас и стига да е възможно ще ви помогнем с отстраняване повредата в противен случай ще репатрираме вашия автомобил ! Предлагаме като услуга и вземане автомобила от адрес. Транспортиране до сервиз. Пълно сервизно обслужване + диагностика (ако е нужно) и връщане  автомобила директно при посочения от вас адрес. След отстраняване на проблема или неговото обслужване (смяна масло, филтри и ремъци).

За тази услуга ползваме услугите съвместно с колеги автомонтьори и не поемаме гаранция за ремонта!

Смяна гума или гуми от нас:

Да! Предлагаме експресна смяна с наш професионален крик и ключ на вашата спукана или увредена гума. Както и транспорт до гумаджия за да я залепи в случай че, нямате резервна. Разполагаме и с професионален компресор с които ще напомпаме спадналата ви резервна гума. Ако е нужно можем да поправим повредената ви гума или да я залепим и монтираме отново на вашият автомобил.

Освен всички изброени услуги който са в помощ на клиента предлагаме и автодиагностика, ако колата ви прави проблем при палене или светват индикации по таблото е добре да се закачи на компютърна диагностика за да се локализира с точност проблема. Разполагаме с диагностична апаратура за всякакви леки автомобили, джипове, ванове и камиони. Тази услуга се предлага на място при клиента. Екипът ни който ще извърши диагностиката е с дългогодишен опит.

Възползвайте се от информацията и съветите при: регистрация на коли нов внос в кат София и София окръг.

Да, Предлагаме извозване на ново закупен автомобил до кат София или кат София окръг. Ние ще дойдем и качим вашата кола върху камионче, караме я до кат София и София окръг. Ще ви обясним всички стъпки по регистрация при ново закупения ви автомобил. Транспорта до кат е добре да се извърши в сутрешния интервал през деня. Трябва да имате време за цялата процедура която отнема около 3 часа- преминаване гише за прием на документи. Преминаване преглед през каналите и изчакване табелите и документите при ново регистрирания автомобил.

 Преглед на колата преди покупка:

 Предлагаме и съдействие при закупуване на автомобил . Пълна диагностика и намиране  дефекти и належащи ремонти по автомобила, който сте харесали и решили да закупите. Горещо ви съветваме да се възползвате от тази наша услуга, защото е пълно с не коректни търговци!

При нас работят професионален екип с дългогодишен опит в този бранш. Опитът е от голямо значение за правилното обслужване на вас и вашето мпс. Ние ви гарантираме благополучно пристигане и транспортиране на закъсалия автомобил. Разполагаме с пълен набор от професионална техника готова да помогне в всякакви екстремни ситуации независимо колко са тежки.

Вижте и нашите приятели от пътнапомощ24.com които предлагат услугата пътна помощ на много професионално ниво 24/7.

Ако все пак се чудите защо да изберете нашите услуги моля прочетете надолу нашите препоръки

Екипът ни е с опит в репатрирането на автомобили, бусове, джипове и камиони над 20 години. Всеки един от нашите служители разполага с диплома от специализирано автомобилно училище и освен, че ще извозим вашата повредена кола ние можем да ви насочим към точния сервиз за всеки проблем.

Разполагаме с голяма база данни на доверени сервизи за всякакви ремонти:

Автотапицер

Автобояджия

Сервиз за ходова част

Сервиз за двигатели

Сервиз за скоростни кутии

Ако все пак имате нужда от ремонт, а той не е изброен отгоре не е проблем да се обадите и да ни попитате.

И не на последно място всички от нашият екип са с зелен сертификат. Всяка седмица преминаваме тестове за корона вирус и веднъж годишно преминаваме пълен преглед за общото здравно състояние това е важно както за нашите служители така и за нашите скъпи клиенти. Ние искаме да работим в чиста и защитена среда затова молим и всеки клиент използващ нашите услуги да има защитна маска.

Нека пазим взаимно и отговорно здравето на всички граждани!

Може да ни откриете и в Google на следния адрес: Пътна помощ Big гр. София

Пътна помощ София репатрак, транспорт на автомобили машини и техника, строителни, превоз, камиони, бусове коли, мпс, автомобили, мотори, мотоциклети, София Перник, Страната, магистрала тракия, магистрала хемус, roadhelp bg, road help bulgaria, roadside assistance bulgaria, road help sofia, sofia, bulgaria, road assistance, подаване на ток, регистрация на коа, доставка на гориво, смяна на гуми и части, масло